1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

maraton7554Încă din prima zi a anului, Ionuț Catană, unul dintre cei mai apreciați arbitri dâmbovițeni, ne-a oferit o lecție despre cât de ușor este să reușești, atunci când îți dorești suficient de mult! Felicitări, Ionuț!

 

Despre Ionuț Catană - arbitrul dâmbovițean... plin de energie – am mai scris, pe site-ul nostru. Ce a reușit însă în prima zi a anului depășește cu mult puterile unora dintre noi… Și totuși, Ionuț ne spune că orice este posibil, dacă îți dorești cu adevărat!

Iată postarea lui, de pe facebook: „Am zis să încep anul în forță, cu ceva nou.Mi-am propus să alerg primul meu semi-maraton și am reușit. Nu a fost ușor, dar dacă ai ambiție și puțin antrenamnet reușești.Dovada sunt chiar eu. Primii 10 km au fost ușori, dar apoi am început să simt mici dureri pe ici pe colo, mai ales că 2 km i-am făcut în pantă, până sus la Mănăstire. După 17 km picioarele nu prea mă mai ascultau, dar într-un fel sau altul le-am ordonat să se mai coordoneze și să mai reziste 4 km. Până la urmă ce sunt 4 km? După 19 km mă tot uitam la ceas, parcă nu se mai terminau acești km, dar motivația mea a fost să nu depășesc 2 ore, așa că am tras puțin de mine și am reușit să mă încadrez. Sunt bucuros că am reușit ce mi-am propus și nu m-am oprit deloc pe parcursul celor 21 de km.”

Fără alte comentarii, spunem FELICITĂRI, IONUȚ! Să ai un an plin de reușite!

Foto: traseul lui Ionuț Catană, care a inclus, atenție, opt ture de lac, în Parcul Chindia! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii