1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou24După ce ieri am inaugurat rubrica REMEMBER, astăzi este timpul pentru OMUL SĂPTĂMÂNII! Ionuț Vintilă a fost alegerea noastră, pentru această săptămână. De numele lui se leagă un proiect pe cât de frumos, pe atât de ambițios: FC România.

 

Ionuț Vintilă s-a născut în anul 1977 și primele legături cu fotbalul le-a avut atunci când, copil fiind, juca la Chindia Târgoviște. Ca senior a bifat meciuri la Petrolul Târgoviște, CSȘ și Elsid Titu. În anul 2006 a început însă, departe de țară, proiectul FC România! Pe care, iată, îl continuă și astăzi, când echipa se luptă pentru o nouă promovare. Dacă nu ne înșelăm, ar fi cea de-a opta! Și, sperăm noi, nu ultima! Să nu omitem un alt aspect important: „lupii” lui Ionuț Vintilă au reușit performanța – după mulți ani de așteptare – de a juca în Cupa Angliei, cea mai frumoasă competiție de fotbal, din lume!

Vă reamintim că în momentul de față, FC România joacă în Essex Senior Laegue – Premier Division, adică a noua liga din fotbalul englezesc si se află pe locul 2 (promovabil), la doar șapte puncte de prima poziție (Redbridge), care are însă un joc în plus (23, față de 22 - FC România).

Pentru eforturile făcute în Anglia, în toți acești ani, credem că Ionuț Vintilă merită, fără dar și poate, să fie primul „om al săptămânii”!

Felicitări și succes, pe mai departe!

Sursa foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts + Radu Brebene + facebook 

fcromania455fcromania555fcromaniasezonnou23

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii