1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

neluionita3Ion Ioniţă - alias „Ţăranu” - este unul dintre cei mai „vechi” fotbalişti ACTIVI, din judeţ! La aproape 50 de ani, continuă să joace cu aceiaşi dăruire, aşa cum o făcea când lupta pentru Farul Constanţa, Flacăra Moreni sau Metalul Plopeni. Va juca şi din toamnă, dar nu la Caragiale!

Metalul Mija este echipa la care Ion Ionita a jucat fotbal pentru prima data. Avea in jur de 15 ani... De atunci a trecut pe la multe echipe, de la Flacara Moreni, pana la Metalul Plopeni, Farul Constanta sau... IL Caragiale! Caragiale este de altfel si ultima formatie la care a activat pana in vara, ca antrenor-jucator.

CELE MAI FRUMOASE MOMENTE DIN CARIERĂ
Intr-o viata de fotbalist, atat de lunga, Ion Ionita a avut parte de sute, poate chiar mii de amintiri... Unele mai frumoase ca altele! Si totusi, “Taranu” isi aduce aminte de cateva, cu totul...speciale: “Cele mai frumoase momente au fost cand am ajutat Facara Moreni sa scape de la retrogradare. Totodata, imi aduc aminte si de retragerea minunata, de la echipa, atunci cand am jucat cu Dinamo Bucuresti. O amintire pe care nu o pot uita. Momente frumoase au fost si cand am promovat cu IL Caragiale, desi putini erau cei care ne dadeau sanse!”

 

neluionita1


CELE MAI FRUMOASE GOLURI …
In trecutul....recent ...exista un meci aparte, de care Nelu Ionita isi aduce aminte: RUNCU – CARAGIALE, scor 4-5, dupa ce la pauza era... 4-1! „Dupa pauza am inscris patru goluri frumoase, din lovituri libere si am plecat acasa cu cele trei puncte".

„NU MĂ LAS DE FOTBAL”
Asa cum am spus, Ion Ionita a plecat de la Caragiale, dar va continua sa joace fotbal! Am cateva oferte din Onoare si o sa le analizez, pana o sa inceapa campionatul. De fotbal nu o sa ma las prea curand. Vreau sa mai joc fotbal cel putin doi-trei ani”.

Succes, Ion Ioniţă!

neluionita2Sursa foto: facebook + Libertatea

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii