1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iliescuiasca11Andrei Iliescu vorbeşte despre despărţirea de Flacăra, noua echipă la care va juca în Liga a 4– a, Olimpicii Ulmi şi...minifotbal! Din toamnă, „Iască” va debuta în Liga Companiilor, la gruparea care vrea titlul!

Înainte de toate, felicitări pentru ultimul sezon! Ai reuşit o mulţime de lucruri bune, printre care şi obtinerea titlului de golgeter, la Liga a 3-a, seria a 3-a. Cum a fost?
Având în vedere că abia promovasem, a fost un sezon dificil, dar unitatea echipei ne-a făcut să avem rezultate bune. Da, am ieşit golgheter, dar ştiţi foarte bine că fără ajutorul echipei nu aş fi reuşit şi ţin să mălţumesc colegilor şi staff-ului, pentru toată încrederea pe care mi-au acordat-o. Le doresc multă baftă în noul sezon.

Suntem convinşi că despărţirea de Flacăra nu a fost uşoară pentru tine! Ce urmează să faci de acum înainte? Fotbal şi...minifotbal?
Cu siguranţă nu este uşoară desparţirea, practic toată viaţa mea e acolo. În funcţie de starea mea de sănătate voi decide ce voi face pe viitor.

De ce ai ales să joci la o echipă de liga a 4-a?
Am întâmpinat probleme de sănătate, pe care sper să le rezolv şi asta m-a determinat să mă angajez şi să joc la o ligă inferioară.

Care este atmosfera pe care ai găsit-o la Olimpicii Ulmi? Cum te înţelegi cu băieţii?
Atmosfera este una pozitivă, am întâlnit prieteni, foşti colegi şi am fost primit foarte bine la echipă.

Ce părere ai despre minifotbal, ca sport? Judeţul Dâmboviţa începe să conteze tot mai mult, în minifotbalul românesc!
Am observat că în judeţ sunt echipe foarte bune de minifotbal şi sunt sigur că acest sport va lua mai multă amploare.

Vei juca şi tu minifotbal, în acest sezon? Şi dacă da, ne poţi spune unde şi ce aşteptări ai?
Da, o să joc pentru firma la care sunt angajat, Kablutronik şi vreau să câştigăm competiţia în care ne vom inscrie.

Îţi plac provocările, cu siguranţă! Care va fi cea mai mare provocare pentru tine, anul acesta?
Să reuşesc în toate proiectele pe care le-am demarat.

iliescuiasca12

Pe final, ce mesaj ai pentru suporterii echipei Flacăra Moreni? Eşti unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din Moreni.
La Moreni este o adevărată familie. Suporterii au fost întotdeauna lângă noi, indiferent de rezultate. Au fost ca al 12-lea jucător, în teren. S-au bucurat şi au plâns, alături de noi. Le mulţumesc foarte mult pentru susţinerea de care au dat dovadă în momentele grele pe care le-am întâlnit. Sunt sigur ca vor fi în continuare lângă echipă, cel puţin cum au fost şi până acum. Îi salut, le doresc multă sănătate, cu mult respect, Iască! FORZZA FLACARA MORENI!!!

Mulţumim, Andrei! Şi succes în tot ceea ce faci! Noi îţi ţinem pumnii strânşi!
Mulţumesc şi eu!

iliescuiasca13

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii