1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marianaioani4Dambovitapenet, Special / Tânărul portar al Chindiei Târgoviște ar putea face pasul către naționala de seniori, după evoluții farte bune în tricoul echipei de club. Aioani a prins și două meciuri între buturile României U21, calificată la EURO 2021. Într-o intervenție la Digisport, fostul mare portar Helmut Duckadam a declarat că Aioani ar putea fi urmașul lui Tătărușanu la naționala mare.



"Dacă domnul Duckadam a spus asta, înseamnă că evoluțiile mele din ultimul timp au fost unele bune și mai înseamnă că sunt apreciat pentru ceea ce fac. Am un psihic foarte puternic, asta cred că e principala mea calitate. Restul sunt calități pe care toți portarii trebuie să le aibă. Când eram mic îmi plăcea de Tătărușanu, Neuer și Ter Stegen", a comentat Aioani declarațiile lui Duckadam.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii