1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

romaniadanemarcau21dDambovitapenet, Special / Dacă naționala mare a dezamăgit constant în ultimii ani, surpriza plăcută vine de la tineret, unde România a obținut două calificări consecutive la turneele finale ale campionatului european. Marți seară, la Ploiești, echipa pregătită de Adrian Mutu a remizat cu Danemarca, 1-1, într-un meci decisiv pentru calificare. Oaspeții au deschis scorul prin Laursen, contrar cursului jocului, din penalty, în debutul reprizei secunde.



Românii au avut nevoie de 20 de minute pentru a restabili egalitatea. Valentin Costache a înscris un gol cât o calificare. Cum contracandidata naționalei noastre la un loc secund calificabil, Belgia, a pierdut în Bosnia, 2-3, egalul s-a dovedit suficient pentru prezența naționalei U21 în Slovenia și Ungaria, la anul. România și Danemarca merg mai departe braț la braț, iar ultimele minute de la Ploiești nu puteau fi altfel decât liniștite. Bravo, România! Bravo, tricolori!

Foto: Digisport.ro 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii