1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

minivoleicsstargovisteFederația Română de Volei a stabilit componența celor 6 grupe ale fazei a doua - Campionatul Național de Minivolei - fete, atribuind organizarea unui turneu Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Mult succes, CSȘ Târgoviște! La cât mai multe victorii!



Cele 24 de echipe calificate după prima fază a Campionatului Național de Minivolei - fete, au fost repartizate - pe criterii geografice, în 6 grupe a câte 4 echipe. CSȘ Târgoviște (antrenor Ion Atanasiu) a fost repartizată în grupa a 5-a, alături de CSȘ Alexandria, CSM București A și CS Medgidia și va fi gazda turneului, care se va desfășura pe 29-30 martie. Câștigătoarele celor 6 grupe se califică direct la turneul final, iar ocupantele locurilor 2 și cele mai bune două echipe de pe locul 3 vor juca în turneul semifinal: două grupe a câte 4, câștigătoarele obținând și ele calificarea în faza finală. Reamintim că CSȘ Târgoviște va organiza și turneul grupei a 2-a la Speranțe - fete, pe 16-17 martie, la care vor mai participa Penicilina Iași, Dinamo București și Sport Plus Brăila. Sistemul de calificare la turneul final este același ca la Minivolei. Urmează ca FRV să stabilească zilele acestea și grupele pentru Cadete - unde CSȘ Târgoviște este deja calificată pentru faza a doua.


 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii