1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

lorenaciocian2Iubitorii de volei din județul Dâmbovița vor avea cel puțin două motive în plus pentru a vedea meciul de diseară, dintre România și Spania, care le poate duce pe ”tricolore” la Turneul Final al Campionatului European! În lotul României se află o jucătoare de la CSM Târgoviște! În plus, în echipa Spaniei este o mare jucătoare, ce a bifat trei sezoane la CSM Târgoviște!

 

Meciul de volei feminin dintre România și Spania, contând pentru preliminariile Campionatului European, este evenimentul sportiv nr.1 al acestui weekend! Partida cu Spania este programată de la ora 18:00, în sala Polivalentă din Alexandria și va fi transmisă în direct de TVR și de TVR HD. O victorie a fetelor noastre le va califica la turneul final al Campionatului European! Indiferent ce se va întâmpla în ultima etapă, atunci când ”tricolorele” vor juca în Bosnia-Herțegovina.

Turneul Final va avea loc între 23 august și 8 septembrie 2019, în Turcia, Ungaria, Polonia și Slovacia.

O jucătoare de la CSM, în lotul României!
Lorena Ciocian este reprezentanta CSM-ului din Târgoviște, la marele meci de diseară! Sportiva de 25 de ani evoluează la gruparea de sub Turn din 2018 și înainte a mai trecut pe la CSU Târgu Mureș, CSM Lugoj și Știința Bacău! Îi ținem pumnii Lorenei!

Și Diana Calotă a fost convocată
Trebuie spus că Diana Calotă - căpitanul echipei noastre - a fost convocată la lotul național, ea alăturându-se colegelor încă din 17 decembrie. Din nefericire, pe 26 decembrie a fost diagnosticată cu varicelă, motiv pentru care a intrat în carantină, antrenorul echipei naționale apelând la a doua ridicătoare a CSM-ului, Lorena Ciocian .

O fostă vedeta a CSM-ului, în lotul Spaniei!
Maila Collar este una dintre cele mai bune jucătoare care au trecut pe CSM Târgoviște. Ea a bifat trei sezoane în echipamentul formației noastre. Iubitorii de volei o pot vedea în acțiune, diseară, când, sperăm noi, România va reuși calificarea la Turneul Final!

colar44

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii