1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

CEVCup2018Mâine, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor, din Târgoviște, are loc marea confruntare din CEV Cup, dintre CSM Târgoviște și Galatasaray Istanbul! Intrarea este liberă! La cel mai important eveniment sportiv al sfârșitului de an, din Dâmbovița, sunt așteptați și aproximativ 50 de suporteri ai formației din Turcia.

 

Cel mai important eveniment al sportului dâmbovițean, din 2018, este programat mâine, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor, din Târgoviște. Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal o înfruntă Galatasaray Istanbul, în Cupa CEV. Returul confruntării dintre CS Municipal Târgoviște și Galatasaray este programat marți, 4 decembrie 2018, la Istanbul.

Astăzi, la conferința de presă de dinaintea marelui eveniment sportiv au luat parte Cristian Savu, directorul adjunct al CSM Târgoviște și jucătoarele Sara Klisura, alături de Mihaela Jeremic.

”Ne așteptăm la un duel deosebit de greu, Gatasaray Istanbul plecând cu prima șansă. Am încredere în toți cei implicați că o să facem o figură frumoasă și o să fie un spectacol deosebit.”Cristian Savu

Sara Klisura”Este un privilegiu pentru noi toți să jucăm într-o asemenea competiție, de o așa anvergură – CEV Cup. Sper ca mâine să vină foarte multă lume și să facem un volei de calitate. Vreau să vă invit pe toți, din tot sufletul, să ne susțineți și vă aștept la Sală, la ora 18:00”

Mihaela Jeremic ”Echipa de volei Galatasaray Istanbul este o formație care nu are nevoie de nicio prezentare, o formație pe care o aducem aici și care va veni să își vândă scump pielea. Chiar dacă este o echipă mare, pe noi nu ne dă înapoi! Suntem ambițioase și am muncit mult să obținem un rezultat bun. Este o onoare să jucăm într-o cupă europeană.”

Echipament cu însemnele Târgoviștei
Începând de mâine, pe echipamentul formației târgoviștene vor apărea două însemne menite a promova imaginea Fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești. Vorbim despre Turnul Chindiei și Vlad Țepeș.
CEVCup20182

Meciul este programat de la ora 18:00. Accesul este liber și se va face de la ora 17:00.

Cine este Galatasaray Istanbul
Secția de volei feminin a clubului Galatasaray Istanbul datează din anul 1922! De menționat că Galatasaray este o prezență constantă în CEV Cup. Mai mult, în 2012 și 2016 a terminat competiția pe locul secund!

Program CEV Cup
*27.11 / Khimik - Bekescsabai
27.11 / CSM Targoviste - Galatasaray
28.11 / Branik Maribor - Yenisey
28.11 / Ostrava - UVC Graz
28.11 / Zeleznicar - Stiinta Bacau
28.11 / Dudingen - Nyiregyhaza
28.11 / Forde - Saint-Raphael
28.11 / Busto Arsizio - Dresdner SC
28.11 / Oudegem - Aesch Pfeffingen
29.11 / Levski Sofia - Prostejov
29.11 / Viesti W - Asterix Avo

*manșa tur

Calificate direct în turul următor: CSM Alba Blaj, Sliedrecht, VK Olomouc și Mulhouse.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii