1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvblaj1CSM Târgoviște luptă, astăzi, la Blaj, pentru medaliile de bronz! O victorie asigură prezența pe locul trei în clasament! Oricum, să nu uităm un aspect important: CSM va reprezenta România în CEV Cup, indiferent de locul ocupat, trei sau patru! Este dovada că voleiul românesc a intrat în elita europeană! Hai, CSM! Până la capăt!

 

Ultima strigare în prima ligă de volei feminin! CSM trebuie să facă un joc mare, pe terenul celor de Alba Blaj! Este singura variantă în care fetele noastre ar putea fi sigure, 100%, de locul 3. Nu va fi deloc ușor, dar să sperăm că târgoviștencele se vor mobiliza exemplar. Collar & Co pot face minuni! Chiar dacă întâlnesc voleibalistele care peste câteva zile va juca în Final Four-ul Ligii Campionilor!

CSM TÂRGOVIȘTE VA JUCA ÎN CEV CUP!
Indiferent de rezultatul de astăzi, marele câștig al târgoviștencelor este că vor juca în CEV Cup, a doua cupă europeană de volei! Un fel de Europa League, în fotbal! Doar că, în voleiul feminin, România stă mult mai bine, ca la fotbal! Mult mai bine!

Țara noastră va fi reprezentată în viitoarea ediție a Cupelor Europene de primele cinci clasate:

- CSM București va debuta în turul 4 (faza grupelor) din Liga Campionilor
- CSM Volei Alba Blaj va intra în urnele tragerii la sorți într-unul dintre cele trei tururi preliminare ale Ligii Campionilor
- CSM Târgoviște și Știința Bacău vor juca în Cupa CEV
- UVT Agroland Timișoara va evolua în Cupa Challenge

Astăzi
ora 18.00: CSM Lugoj - Știința Bacău
ora 18.00: CSM Volei Alba Blaj - CSM Târgoviște

Luni 23 aprilie 2018
ora 17.00: CSM București - UVT Agroland Timișoara

Clasament
1. CSM București 73p
2. CSM Volei Alba Blaj 67p
3. CSM Târgoviște 52p
4. Știința Bacău 51p
5. UVT Agroland Timișoara 45p
6. CSM Lugoj 20p

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii