1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmvoleitargoviste4321Intrăm în linie dreaptă! CSM București se luptă cu Blajul, pentru titlu, în timp ce fetele noastre se bat, pentru locul 3, cu Știința Bacău. Vezi care sunt, în opinia noastră, șansele ca CSM Târgoviște să termine pe podium!

 

În deplasare, la Timișoara, acasă, cu CSM București și în deplasare, la Blaj! Sunt cele trei meciuri pe care fetele noastre le mai au de disputat din sezonul 2017-2018! Trei jocuri dificile… Dar ce nu este dificil, atunci când ai lotul decimat de accidentări și tragi cu dinții de medalii! Sigur, unii vor spune, poate, că locul 3 e mult prea puțin! Să nu uităm însă că... deasupra Târgoviștei sunt două formații care stau mult mai bine, la toate capitolele! În plus, nu treubuie să omitem faptul că Blajul este una dintre cele mai puternice patru formații din Europa (va participa la Final-Four-ul Ligii Campionilor), iar CSM București este echipa  care "a dat de pământ" cu Blajul, la ea acasă!

Revenind, ce trebuie să facă CSM pentru a lua locul 3? Să câștige cât mai multe puncte... Simplu, de zis! 

În mod normal, după etapa din acest weekend, CSM Târgoviște ar trebui să revină pe locul 3! O victorie la Timișoara, cumulată cu înfrângerea băcăuancelor la București, ar face ca fetele noastre să fie deasupra Științei. De aceea, e foarte important ca târgoviștencele să obțină toate cele trei puncte! Foarte important!

CSM-ul pare a avea și un dram de noroc… Dacă voleibalistele din București câștigă meciul următor, cu Bacăul, sunt aproape sigure de titlu! Pentru că nu ne vine a crede că în ultima etapă, acasă, cu Timișoara, când va juca cu trofeul pe masă, nu va obține măcar…un punct. Și așa se face că între cele două jocuri, CSM București va fi, cumva, mai relaxată, la Târgoviște.

Mergând mai departe, în ultima etapă, Blajul s-ar putea să nu mai aibă pentru ce să tureze... motoarele, la maximum! S-ar putea ca înaintea ultimului joc, șansele la titlu să fie …zero! În plus, să nu uităm ca Blajul va juca în Final Four-ul Ligii Campionilor… Așa că CSM Târgoviște ar trebui să speculeze aceste momente…

Sigur, sunt doar calcule sau… gânduri! Dar, dacă CSM Târgoviște câștigă meciul de la Timișoara, cu 3-0 sau 3-1, va face, spunem noi, pasul către locul 3!

Hai, CSM!

Etapa 8
12 aprilie
CSM Bucuresti – Stiinta Bacau

14 aprilie
CSM Lugoj – CSM Alba Blaj
Agroland Timisoara – CSM Targoviste

 

Etapa 9, 18 aprilie
Agroland Timisora – CSM Lugoj
CSM Targoviste – CSM Bucuresti
Stiinta Bacau – CSM Alba Blaj

 

Etapa 10, 21 aprilie
CSM Lugoj – Stiinta Bacau
Alba Blaj – CSM Targoviste
CSM Bucuresti – Argoland Timisoara

Clasament
1. CSM București 67p
2. CSM Volei Alba Blaj 62p
3. Știința Bacău 50p
4. CSM Târgoviște 49p
5. UVT Agroland Timișoara 42p
6. CSM Lugoj 20p

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii