1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmbacau345Site-ul nostru vă oferă avancronica rundei la volei feminin! Este prima etapă din faza a doua, acolo unde se întâlnesc cele mai bune șase echipe din voleiul feminin românesc. CSM Târgoviște este printre ele și luptă, mâine, la Bacău, într-un joc ce se anunță a fi pe… „viață și pe moarte”!

Ce lupte vom avea în voleiul românesc! CSM Alba Blaj, echipă care scrie istorie în voleiul european, CSM București, formație în formă maximă, în campionat, Știința Bacău, o trupă incomodă și… CSM Târgoviște! Ele sunt cele patru echipe care formează careul de ași din voleiul feminin românesc. În luptă mai sunt două echipe care au puterea de a produce surprize: Agroland Timișoara și CSM Lugoj. Așa că trebuie să ne așteptăm la 10 runde pline de… adrenalină și suspans! Să vedem însă ce ne așteaptă mâine!

Clasament
1. CSM Bucuresti 51p
2. CSM Alba Blaj 45p
3. Stiinta Bacau 41p
4. CSM Targoviste 36p
5. Agroland Timisoara 35p
6. CSM Lugoj 19p

CSM BUCUREȘTI – CSM LUGOJ
Este primul meci al zilei și al primei etape, din faza a doua! Cele două formații vor juca de la ora 14:00, într-un joc în care favorită clară este echipa gazdă. Avem curajul chiar să spunem că se prefigurează un 3-0, rapid. Mare minune ca fetele din Lugoj să poată obțină ceva…

CS ȘTIINȚA BACĂU – CSM TÂRGOVIȘTE
Ei, da! Este meciul care ne interesează cel mai mult! De la ora 14:30, la Bacău, fetele noastre vor încerca să debuteze cu dreptul în partea a doua a campionatului. Nu va fi deloc un meci ușor, pentru că Știința Bacău este una dintre forțele voleiului românesc. În sezonul regulat a fost victorie pentru Bacău, la Târgoviște (etapa a 6-a, 0-3) și succes pentru ale noastre, la Bacău (etapa a 15-a, 2-3). Miza în jocul de mâine este mare! Se joacă pentru locul 3. Bacăul poate visa chiar și la… locul 2! Teoretic, băcăuancele pleacă în acest duel cu prima șansă, dar suntem siguri că la ora jocului, fetele noastre vor da tot ce au mai bun și vor lupta pentru Târgoviște. Pronosticul nostru este… +191,5 puncte! Adică vom avea patru seturi disputate sau chiar… cinci! Sperăm noi, cu unul mai mult pentru CSM Târgoviște! Meciul va fi în direct pe DigiSport3!

CSM ALBA BLAJ – ACS AGROLAND TIMIȘOARA
Un meci…iarăși cu o favorită certă! Alba Blaj nu își permite pași greșiti și mai ales pe propriul teren. Diferența dintre ele și bucureștence e de șase puncte și orice pas greșit va costa! Plus că din urmă poate veni Bacăul și… de ce nu, Târgoviștea… Pronostic 1, la cel puțin două seturi diferență! Meciul se joacă de la ora 18:00.

Foto: facebook, CSM Targoviste

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii