1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvvolei100Încă un obiectiv ratat de CSM Târgovişte, după „isprava” din campionat, unde se află la doar un singur pas de la prăbuşirea de pe podium!

 

CSM Târgovişte - Olympiakos Pireu 1-3 (-17, 16, -21, -22) * În tur 3-2 * Echipa oaspete a venit destul de obosită, la Târgovişte - şi după drum şi după două meciuri în doar două zile: 3-0 cu Nea Genea (în Cupa Greciei) şi tot 3-0, dar în etapa a XV-a a campionatului Greciei, în depasare, cu Makedonon Axiou * Şi totuşi „oboseala” s-a resimţit în tabăra târgovişteană! După ce câştigase la Pireu cu 3-2, CSM Târgovişte a pierdut şi meciul retur şi calificarea „istorică” în sferturile de finală din Challenge Cup * Este păcat de... timp şi de bani, dar am spus-o şi o mai spunem: CSM Târgovişte a cam devenit o... maşină de tocat bani! Am fost şi rămânem adepţii performanţei, recunoscând faptul că fără bani nu poţi face performanţă, dar că de data asta vorbim de... cheltuit bani şi contraperfomanţă! Cam ce înseamnă, până la urmă... locul 4 în Divizia A? Se pare că după baschet şi voleiul va avea cam aceeaşi soartă, dar cu o „moarte” ceva mai blândă... * Aşadar, Olympiakos va juca în sferturile de finală, mai mult ca sigur, cu ... Ştiinţa Bacău, învingătoare în prima manşă cu 3-2, la Pfeffingen (Elv) * Aseară s-a mai calificat în sferturile de finală Nantes (Fra), care va întâlni pe învingătoarea din meciul Las Palmas (Spa) - Neuchatel (Elv), programat astăzi (în tur 3-0) * Tot astăzi se joacă alte trei manşe retur: Bursa - Charleroi (3-0), Ostrava - Orivesi (3-0) şi Bratislava - Krasnodar (0-3). Mâine, ultimul meci retur din optimile de finală: Obrenovac - Oostende (0-3).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii