1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvvolei101Calificarea CSM Târgovişte în optimile de finală ale Challenge Cup este o performanţă, dar haideţi să nu încercaţi să ne... "îmbătaţi, cu apă rece"! Dacă vreţi, este abia a 3 peformanţă pentru sportul târgoviştean!

 

Nu vrem nici să contrazicem şi nici să acuzăm pe cei care au... „umflat” performanţa clubului târgoviştean sau au preluat informaţia şi au lansat-o, fără să o verifice. Ar fi păcat să trecem în umbră performanţele anterioare obţinute de echipele târgoviştene - unele chiar de echipe ale CSM Târgovişte (!) şi sunt... ocolite, intenţionat sau nu! * Uităm prea repede că CSM Târgovişte a jucat deja în optimile de finală ale Euroligii feminine la baschet în 2013, performanţă unică în baschetul românesc? Dacă aţi uitat, vă reamintim că în optimi, CSM a jucat, pe 19 şi 22 februarie 2013, cu Spartak Moscova, ambele partide fiind câştigate de rusoaice, cu 91-84 şi 68-63! * Ba mai mult, chiar la volei, Oţelul Univeristatea Târgovişte juca în Cupa Cupelor - a doua competiţie europeană, direct în grupe, alături de CSKA Moscova (scor 0-3, acasă), Anthsis Modena (0-3, acasă), Panathinaikos Atena (0-3, deplasare), Castelo da Maia (3-2, deplasare), BTV Lucerna (0-3, deplasare), Bonduelle Vught (0-3, acasă) şi Kerkenitida Yepatoria (3-0, acasă). Clasament final: 1.Modena 14p, 2.Moscova 13p, 3.Vught 12p, 4.Atena 11p, 5.Lucerna 10p, 6.Târgovişte 9p, 7.Yevpatoria 8p, 8.Da Maia 7p. De notat că două dintre adversare - Lucerna şi da Maia veneau din Cupa Campionilor, acolo unde Rapid Bucureşti juca în sferturile de finală! * Şi încă ceva, fără a ştirbi din meritul voleibalistelor: să nu (mai) comparăm Challenge Cup, cu... Euroliga sau Cup Winners (n.r. - actuala CEV Cup)! * De reţinut: calificarea CSM Târgovişte în optimile de finală ale Challenge Cup nu este nici prima calificare a unei echipe târgoviştene în cupele europene şi nici a vreunei echipe a clubului! Încă mai existăm şi „noi” - martori la evenimentele de mai sus, chiar dacă suntem uitaţi când este vorba de conferinţe de presă sau alte evenimente, dar mai ales... statisticile, care nu mor niciodată!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii