1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmbacau2023octDambovitapenet, Volei / Astăzi, de la ora 17:00, în deplasare, la Bacău, CSM Târgoviște va juca primul meci din 2023 la volei feminin! Chiar dacă duelul pare unul inegal, târgoviștencele fiind mari favorite, e nevoie de atenție și concentrare, pentru a se obține maximum de puncte! Succes, CSM! 



”Suntem convinși că le simțiți lipsa voleibalistelor noastre, așa că vă invităm să le vedeți evoluând în primul meci din acest an!  Sâmbătă, 13 Ianuarie, ora 17:00, echipa noastră va întâlni în deplasare pe CS Știința Bacău, în etapa a XII-a, iar după această pauză competițională, fetele noastre sunt mai mult decât pregătite să lupte pentru fiecare victorie. Ne dorim ca și anul acesta să ne aducă la fel de multe reușite ca anul trecut pentru că CSM Târgoviște a demonstrat întodeauna că poate depăși orice obstacol, iar asta este motivația noastră!

Partida va putea fi urmărită live pe canalul Federației Române de Volei, accesând linkul atașat. 
https://frv-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx...

 Fetelor, suntem mereu alături de voi! Vă ținem pumnii și vă așteptăm acasă cu victoria!
CSM Târgoviște! Clubul tău! Orașul tău! 🧡💙” - sună anunțul celor de la CSM Târgoviște! 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii