1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtargovisteema1Dambovitapenet, Volei / Ema Gîdiuță este un nume de care vom mai auzi mult în voleiul românesc! Deși are doar 15 ani, Ema este componentă a CSM-ului și se anunță o viitoare stea a voleiului românesc! Este tânără, ambițioasă, plină de încredere și gata să ”mute munții din loc”! Vă invităm să o cunoașteți mai bine pe sportiva care a devenit campioană națională, în 2022, la categoria SPERANȚE, iar apoi a făcut saltul la nivelul cel mai înalt! 



Ema Gîdiuță are 15 ani! Este născută pe 7 iunie 2008, are 1,60 metri înălțime și joacă pe postul de libero! 

Cum a descoperit pasiunea pentru volei? 
”Eram în clasa a treia, aveam 8 ani, m-am împrietenit cu o colegă de-a mea ce m-a îndrumat să mă apuc de acest sport!” 

Deși are doar 15 ani, în 2022, împreună cu echipa de la CSȘ Târgoviște a reușit să căștige titlul de campioană națională, la categoria Speranțe, unde a fost desemnată și cel mai bun libero al competiției. 

Cum a ajuns la CSM!
”În vara anului 2023, mi s-a oferit oportunitatea de a mă alătura lotului echipei CSM TÂRGOVIȘTE, ceea ce părea ireal când, din tribună, la vârsta de doar 6 ani încurajam echipa din răsputeri.”

Ema își dorește ca la CSM să scrie pagini de succes, așa cum a făcut-o, deja, la CSȘ! 
”Cea mai mare dorință a mea ar fi de a juca și de a mă bucura alături de echipa CSM-ului, așa cum o fac o fac cu fetele de la CSȘ TÂRGOVIȘTE, echipa mea de suflet. Îmi doresc tot ce poate mai frumos, cu CSM Târgoviște!”

Ema știe că are mult de muncă, dar asta nu o sperie, câtuși de puțin! Ba din contră, o ambiționează să devină din bună, în mai bună! 

Succes, Ema! Suntem alături de tine! 

csmtargovisteema2



________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

 

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689




Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii