1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmdianacalota2Dambovitapenet, Volei / Program de foc pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște, echipa care conduce în clasamentul Diviziei A1. Astfel, fetele pregătite de Dragan Nesic vor avea de jucat trei meciuri oficiale în decurs de doar șase zile, două în campionat și unul în Cupa CEV.Vineri, sâmbătă și duminică, Sala Polivlentă din Târgoviște găzduiește al doilea turneu din acest sezon al Diviziei A1, la care vor participa, pe lângă echipa gazdă, Știința Bacău și Rapid București. Apoi, pe 25 noiembrie, CSM Târgoviște va susține, tot pe teren propriu, returul cu Prometey Kamyanske (3-1 în prima manșă, în 16-imile de finală ale CEV Cup).


Programul meciurilor: vineri, 20 noiembrie, ora 15.00, CSM Târgoviște - Știința Bacău, duminică, 22 noiembrie, ora 18.00, CSM Târgoviște - Rapid, miercuri, 25 noiembrie, ora 18.00, CSM Târgoviște - Prometey Kamyanske. Accesul spectatorilor nu va fi permis la niciunul dintre aceste meciuri.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii