1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmdianacalota1Dambovitapenet, Volei / Campionatul de volei urma să înceapă pe 17 octombrie, însă Federaţia Română de Volei a decis să amâne startul până la începutul lunii noiembrie. Din cauza pandemiei nu se va putea juca sub formă de etape săptămânale, astfel că s-a apelat la disputarea rundelor sub formă de turnee, cu participarea a trei echipe într-un turneu.



Dacă situaţia o va permite, returul se va disputa sub formă de etape normale, iar dacă nu, se va continua sub formă de turnee. Astăzi, CSM Târgoviște ar fi trebuit să întâlnească, la Sala Sporturilor, pe FC Argeș Pitești - dar întreaga etapă a fost anulată, urmând să fie stabilite detaliile pentru reluarea competiției - grupa și meciuri..

Cele 12 echipe vor fi împărțite în patru grupe a câte trei echipe fiecare. S-a stabilit ca, în timp ce două grupări vor fi la fileu, cea de-a treia să stea izolată la hotel, și tot așa, în fiecare zi. Vom reveni cu informații în funcție de deciziile FR Volei.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii