1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingetenisScandal în lumea tenisului mondial, chiar înaintea startului primului turneu de Grand Slam al anului - Australian Open! 28 de jucători de tenis - toți profesionişti spanioli - au fost arestaţi în Spania, după ce au fost implicaţi într-o reţea de trucare a meciurilor de tenis pentru pariuri!

 

97 de meciuri din turneele ITF şi Challanger ar fi fost aranjate de către o reţea armeană, care avea oameni în tribune la toate aceste turnee! Guarda Civică a arestat alte de 55 de persoane implicate în aranjarea de meciuri. Totodată, în urma percheziţionării a 11 case au fost confiscate o serie de bunuri: 167.000 euro, carduri, 50 de aparate electronice, cinci maşini de lux, documente şi au fost blocate 42 de conturi! Investigaţia a început în 2017, când Tennis Integrity Unit a sesizat autorităţile, în urma unor bănuieli de trucare a meciurilor! Numele celor 28 de jucători profesionişti nu au fost încă date publicităţii!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii