1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sorana2011Aflată la Dubai, Sorana a făcut un anunţ care a şocat lumea tenisului românesc: “Dupa 12 ani de jucat pentru România, a venit momentul să îmi anunt oficial retragerea”, a notat ieri, jucătoarea noastră pe pagina de facebook! Intră să vezi şi alte amănunte legate de retragerea jucătoarei noastre!

 

“Dupa 12 ani de jucat pentru România, a venit momentul să îmi anunț oficial retragerea din echipa naţională de Fed Cup. La 16 ani şi 14 zile am jucat primul meci, fiind şi astăzi cea mai tânără debutantă din istoria ţării noastre! Am reprezentat cu mândrie şi onoare tricolorul de fiecare dată când am avut ocazia! Simt că mi-am făcut datoria şi acum este momentul să predau ştafeta noii generaţii! Aş vrea să mulţumesc cu această ocazie colegelor de echipă, federaţiei, căpitanilor, antrenorilor şi celor care au pus umărul la succesul nostru! Dar mai ales românilor care m-au susţinut atât de frumos de-a lungul anilor! Cu drag, Sorana Cîrstea”…

Ei bine, după 29 meciuri în FED Cup - 17 la simplu (11 victorii) şi 12  la dublu (5 victorii), Sorana s-a retras definitiv din echipa României. Să mai notăm faptul că jucătoarea noastră n-a fost inclusă în lotul olimpic al României pentru Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, dar se pare că adevăratul motiv al retragerii, după cum notează “libertatea.ro”, ar fi neînţelegerile cu Simona Halep la echipa de FED Cup, care o preferă pe Irina Begu, a doua parteneră de echipă. Este drept că nici clasamentul nu-i mai permite Soranei să emită pretenţii la titularizare… În altă ordine de idei, târgovişteanca (85 WTA) se pregăteşte la Dubai, pentru sezonul viitor, alături de Kristina Mladenovici, primul test serios fiind Australian Open (14-27 ianuarie 2019).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii