1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

papoe0012Excelentă comportarea lui Radu Papoe la Campionatele Naţionale Individuale de Vară U16, care se desfăşoară la Oradea! Tânărul jucător de tenis, de la CS Târgovişte, a reuşit performanţa de a se califica în ambele finale - simplu şi dublu, mai ales că Radu n-a fost nominalizat de organizatori printre capii de serie!

 

În turneul de simplu, Radu Papoe - fără a fi nominalizat de organizatori printre favoriţii turneului, a ajuns în finală, pierzând un singur set - şi acela în meciul cu favoritul numărul 2 de pe tabloul de concurs! Ba mai mult, în celelalte 3 meciuri, târgovişteanul n-a cedat decât... 3 ghemuri! * Iată rezultatele obţinute de Radu, până în finala de astăzi: 6-0, 6-0 în turul I, cu Tudor Enea (CS Văideanu Braşov); 6-1, 6-0 în optimile de finală cu Kevin Lovaş (CSŞ Petroşami, fav.7); 4-6, 6-4, 6-2 cu Nicholas Ionel (Dinamo, fav.2), în sferturile de finală; 6-0, 6-0 (!) în semifinale, cu Ştefan Andrei (Viva Tenis Club, fav.6). În finală, Radu îl va întâlni pe Bogdan Manole (SCM Bacău)

La dublu, făcând pereche cu Andrei Andrei (CSM Bucureşti, fav.3): 6-0, 6-2 cu Luncaşu, Popovici (Mamaia IDU, Şoimii Sibiu), în optimile de finală; calificare fără joc - abnadon Palcău, Popescu (Ştiinţa Constanţa, TC Bucureşti) în sferturi; 6-1, 6-2 cu Manole Schinteie (SCM Bacău, Dinamo, fav.2) în semifinale. În finală: Papoe, Andrei (fav.3) vs Ionel, Popeangă (Dinamo, TC Masters Bucureşti, fav.1).

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii