1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

soranaIImeciSincer vorbind, nu ne aşteptam la o victorie aşa lejeră pentru Sorana Cîrstea, în primul tur la Indian Wells, unde pleca totuşi cu a doua şansă! Intră să vezi rezultatul şi viitoarea adversară jucătoarei noastre!



Sorana Cîrstea - Monica Niculescu 6-2, 6-3, după un meci dominat categoric de târgovişteancă şi care a durat doar ceva mai mult de oră. Monica Niculescu venea după un excelent început de an şi pornea ca favorită, dar Sorana a găsit soluţia anihilării adversarei, mai ales la fileu. Disputa putea fi încheiată mult mai repede, dar la 6-2, 5-0 şi... 40-15, Sorana ratat 3 mingi de meci! * Pentru victoria din primul tur, Sorana şi-a asigurat 35 de puncte în clasamentul la zi, unde era deja pe locul 32, la finalul meciului şi un cec în valoare de 25.400de dolari * În turul următor - pe terenul Central, Sorana Cîrstea o va întâlni pe favorita numărul 8 a turneului - americanca Venus Wiliams (5WTA)!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii