1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

papoe31Ieri, echipa României U16 a jucat în sferturile de finală din Winter Cup - Zona D, la Kazan * Intră să vezi rezultatul şi următorul meci!

 

Plecată cu prima şansă, ca favorită 2 a zonei de la Kazan, echipa României s-a văzut învinsă cu 2-1, de către echipa Suediei, care se baza, în principal, pe Leo Borg * Dar în teren, lucrurile au stat cu totul altfel: Radu Papoe a fost învins în primul meci al zilei, de către Adam Henonen, iar Sebastian Gima, aşa cum era de aşteptat, a pierdut la Borg. România, cu Gima şi Popeagă, a câştigat meciul de dublu, dar va juca în turneul de consolare, locurile 5-8, cu echipa Georgiei * Celelalte rezultate din sferturile de finală: Bulgaria - Turcia 3-0, Rusia - Georgia 3-0, Estonia - Belarus 2-1 * În semifinale: Estonia - Bulgaria şi Rusia - Suedia. Finalistele se califică la turneul final * Locurile 5-8: România - Georgia şi Turcia - Belarus.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii