1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voican1267„O să aveţi una dintre surprizele plăcute ale tenisului târgoviștean! Nu comentez evoluţiile lui Vlad Breazu sau Radu Papoe, dar o să vedeţi că Andrei va ajunge mult mai sus!”

 

Declaraţia de mai sus aparţine lui Pompiliu Nedelcu, antrenorul lui Andrei Voican, pe care am consemnat-o acum... patru ani! N-am comentat-o, dar la vremea respectivă i-am promis profesorului Nedelcu, că vom... reveni, la timpul potrivit, dacă va fi cazul! * Cert este că tenisul juvenil târgoviştean are rezerve! Păcat că nu există preocupare pentru creşterea talentelor! Poate că cei în măsură nu ştiu că dincolo de fotbal, volei şi... (ceva) baschet, mai avem şi campioni naţionali - „pe bandă” - la juniori, dar pe care nu ştim să-i păstrăm! Andrei Voican (CS Târgovişte) va juca astăzi două finale la naţionalele U14 şi cu siguranţă că nimeni de la... „primărie” - „locul” de unde pleacă banii pentru tinerele talente, nu ştie acest lucru! * În semifinale, la simplu: A.Voican (fav.2) - Alin Fătu (fav.3) 6-1, 6-4. În finală: Voican - Mihai Lungu (CSM Oradea)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii