1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sorana21216667Aflată în ţară, înaintea reluării sezonului competiţional, Sorana Cârstea a fost prezentă în tribune, la meciul de handbal masculin dintre CSM Bucureşti şi Dunărea Călăraşi * Intră să vezi ultimele ştiri despre cea mai bună sportivă dâmboviţeană!

 

Locul 37 în clasamentul mondial, Sorana Cârstea pregăteşte debutul în noul sezon competiţional, în ţară * Târgovişteanca va debuta în noul sezon, la Brisbane 2018, turneu cu premii totale în valoare de 894.700 dolari - fiind singura româncă de pe tabloul principal. Primele 4 favorite ale turneului de la Antipozi sunt Muguruza, Plickova, Svitolina şi Garcia * Şi un fapt inedit, fără să-l comentăm, mai ales... taberele sunt împărţite, după interviul Simonei Halep, la „digisport.ro”: "Nu vorbesc deloc cu Sorana. Suntem colege, dar nimic altceva. N-ar avea de ce sa mă deranjeze că e aşa bună prietena cu Jelena Ostapenko"! Chiar, fără… comentarii!

Foto (“doartenis.ro”)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii