1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

papoe33Favorit numărul 4, pe tabloul principal al Campionatelor Naţionale Individuale de Vară U16, Radu Papoe (CS Târgovişte) s-a calificat fără probleme în sferturile de finală, având mari şanse să avanseze către penultimul act al turneului

În optimile de finală, Radu Papoe (CS Târgovişte, fav.4) l-a întâlnit pe Ştefan Andreescu (CSM Unirea Slobozia) de care a dispus în doar două seturi * În sferturile de finală, târgovişteanul îl va avea ca adversar pe Tudor Burduf (Dinamo Bucureşti) * În turneul de dublu, Radu a făcut pereche cu Sebastian Gima (CSM Bucureşti). După o primă victorie, scor 6-4, 6-3 contra perechii Bejenaru, Cojocaru (LPS CSŞ Constanţa, Micul AS Iaşi), cei doi au avut neşansa să joace în sferturi contra favoriţilor numărul 1 - M.Georggescu, R.Macovei (TC Bucureşti, CSM Bucureşti), de care au fost eliminaţi * Din păcate, Vlad Breazu - care joacă pentru Dinamo Bucureşti, a fost eliminat încă din primul tur, de către Matei Georgescu (TC Bucureşti, fav.1), cu 6-0, 6-1.

Sorana Cîrstea, calificată până în sferturile de finală de la Mutua Madrid Open, unde a fost eliminată de către K.Maldenovic (Fra), cu 6-4, 6-4, a reuşit să-şi egaleze performanţa de anul trecut, obţinând 215 puncte. De luni, Sorana va urca pe locul 67 în clasamentul mondial * Săptămâna viitoare urmează Roma Masters (Internazionali BNL d’Italia), de la Foro Italico, unde Sorana Cîrstea trebuie să treacă de meciurile din calificări. Astăzi, în primul tur al calificărilor, jucătoarea noastră o va întâlni pe chinezoaica Qiang Wang (57WTA).

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii