1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sorana12rioSorana Cîrstea a avut nevoie doar de 61 de minute pentru a o elimina pe Catherine Bellis (SUA, 55WTA), în turul secund la Madrid Open 2017 * În CNI de Vară U16, Radu Papoe s-a calificat în turul secund

Sorana Cîrstea pare să fie în formă, iar Ion Ţiriac n-are de ce regreta invitaţia oferită jucătoarei noastre, pe tabloul principal de la Mutua Madrid Open. După 61 de minute, târgovişteanca a eliminat-o pe Catherine Bellis (SUA) cu 6-3, 6-2 * Pentru calificare, Sorana şi-a asigurat 120 de puncte în clasamentul mondial (n.r. - înaintea optmilor de finală a urcat pe locul 72) şi un cec în valoare de 68.010 dolari * În optimile de finală, Sorana o va întâlni pe japoneza Misaki Doi (53WTA)

 

______
În primul tur al Campionatelor Naţionale Individuale de Vară U16, Radu Papoe (CS Târgovişte) l-a eliminat pe Mihai Ducu (CS Cris Bucureşti) cu 6-1, 6-2. În turul secund, târgovişteanul îl va întîlni pe Ştefan Andreescu (CSM Unirea Slobozia) * În turneul de dublu, turul 1: Papoe, Gima (ultimul joacă pentru CSM Bucureşti) - Bejenaru, Cojocaru (LPS CSŞ Constanţa, TC Micul AS Iaşi)


Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii