1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voicantenis008Andrei Voican a debutat cu două victorii, în prima zi a turneului de selecţie U14. Vezi cum a castigat meciurile si cu cine!

Cei mai buni opt jucători de la categoria U14 îşi dispută locurile pentru naţionala României, în turneul care se desfăşoară în capitală, pe terenurile Centrului Naţional de Tenis * În prima zi, Andrei Voican (CS Târgovişte) a obţinut două victorii, dintre care una la favoritul numărul 1 al turneului, sibianul Alexandru Stupar, pe care l-a învins cu 6-1, 3-6, 6-3. Andrei îşi făcuse deja... încălzirea, depăşindu-l uşor pe Matei Palcău (Ştiinţa Constanţa), în doar două seturi... „albe”: 6-0, 6-0! Vlad Breazu - care joacă pentru Dinamo, a început cu stângul, fiind învins de coechiperul său, Mihnea Zaharia, după un meci strâns: 3-6, 6-4, 2-6. În cel de-al doilea, Vlad a câştigat în două seturi cu Alin Fătu (TC Bucureşti), scor 6-1, 6-4 * În reuniunea de ieri: Andrei Voican - Vlad Breazu 1-6, 3-6! * Astăzi: A.Voican are două meciuri: cu Adrian Gheorghe (CSM Brăila) şi Mihnea Zaharia (Dinamo), în vreme ce Vlad Breazu nu-l va întîlni decît pe Alexandru Ostafie (Tenski Sport).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii