1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

motoplescutaMoto / În weekend-ul trecut, la Pleșcuța (Arad), s-a desfășurat etapa a III-a a Campionatului Național Individual - Endurocross, la care morenarii de la Flacăra au avut o comportare excelentă! Duminică, 23 iunie, îi puteți urmări în etapa a IV-a, la Moreni! Succes, tuturor!



Etapa a III-a, Campionatul Național Individual - Endurocross, Pleșcuța. Cea mai bună performanță a sportivilor de la Flacăra Moreni, a obținut-o Alin Drăgoi - care a terminat pe locul 2 la Moto Expert, după George Leric (Hard Enduro Arad). După trei etape, Alin Drăgoi ar trebui să-și păstreze locul secund în clasamentul general, cu 65p, dacă nu cumva l-ar fi depășit pe Zakord Ilyes - clujeanul nefigurând pe podiumul etapei! La Quad Hobby, Bogdan Diaconescu a terminat cursa de la Pleșcuța pe locul 3, după Denis Jakob (Lioin Racing Team Sebiș) și Alin Cosma (Haita Deva). În clasamentul general, morenarul a urcat pe locul secund, cu 69p (n.r. - la egalitate cu Alin Cosma), după Denisd Jakob 90p. Vom reveni și cu alte rezultate, plus clasamentele oficiale, după ce vom intra în posesia lor. Duminică, 23 iunie, pe traseul de pe Dealul Sângeriș - Moreni, sunt programate întrecerile etapei a IV-a, pentru ca în weekend-ul 29/30 iunie, pe același traseu să se desfășoare etapa a IV-a CNI Motocros.

Foto (facebook). CNI Endurocross - Pleșcuța

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii