1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

daus1544Deşi n-am fost parteneri media la Cupa Regională Sud, desfăşurată pe traseul de pe dealul Sângeriş - Moreni şi la etapa a 3-a a CNI Endurocross, ne face datoria, ca de fiecare dată, venind cu rezultatele celor două competiţii! Felicitări, tuturor!

 


Din cauza vremii, Cupa Regională Sud la motocros, programată pentru sâmbătă, a fost amânată cu 24 de ore, astfel că duminică, spectatorii au avut ocazia să urmărească şi etapa a 3-a a Campionatului Naţional Individual de Endurocross * La motocros, Dacian Dăuş (Flacăra Moreni - pe Honda) s-a impus în cele două manşe la clasa „PRO”, cu un total de 50 de puncte * La clasa „amatori”, Andrei Suchi (Flacăra Moreni - pe Kawasaki) a terminat competiţia pe locul secund, cu 43 de puncte, la doar un singur punct în spatele lui Robert Văcaru * În fine, la clasa „minicross”, desfăşurată într-o singură manşă, s-a impus Denis Hăbeanu (Flacăra Moreni) * La Endurocross - etapa a 3-a, Alexandru Ionescu (Flacăra) a terminat pe prima poziţie la „Clasa C” (locul 6 în clasamentul CNI, după 3 etape), iar Gheorghe Dinu (Flacăra) pe locul 3 (locul 8 la general, după 3 etape) * La ATV profesionişti, Bogdan Diaconescu (Flacăra) a terminat etapa pe locul 3.

Foto (facebook): Dacian Dăuş - locul 1 în Cupa Regională Sud 2018, la motocros

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii