1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivvikingii2009Ieri, a fost programată etapa a doua în Superliga din Dâmbovița, la minifotbal! Vă prezentăm rezultatele, marcatorii, clasamentul și declarații în exclusivitate, cu Ionuț Radu (TIV), Valentin Enescu (Mustang Forte) și Alberto Roșciugă (Young Boys)!

 

TIV – Vikingii 2-1 (0-0)
Au marcat: Ionuț Radu (min. 31, 32) / Ionuț Iugulescu (21)

Meci greu pentru TIV, în fața unei formații montate să obțină un rezultat pozitiv! Și oaspeții au fost aproape de acest obiectiv, mai ales că ei au marcat primii. Asta după ce în prima parte a jocului au fost mai periculoși. În mitanul doi însă, imediat după cei băieții de la TIV au primit gol, desfășurarea de forțe s-a schimbat radical! Gazdele au pus presiune pe adversar și au practicat un fotbal... intens! Acest lucru s-a văzut într-un final și pe tabela de marcaj! Ionuț Radu a avut nevoie de doar 30 de secunde pentru a restabili egalitatea și a-și aduce trupa în avantaj! Un meci frumos, cu două reprize diferite, dar în care TIV și-a respectat blazonul de favorită.

Ionuț Radu, TIV: ”Cred că am răzbunat toate ocaziile pe care le-am avut în prima repriză! Până să dăm golurile am ratat foarte mult, dar acele 30 de secunde în care am reușit să marchez de două ori au făcut diferența. Un meci bun, totuși. Am stat bine în apărare. (...) Clar, obiectivul nostru este să luăm campionatul și ne trebuia victorie, astăzi (...) E o luptă intensă, pasională. Nu doar între cele trei echipe din partea superioară, dar, spre exemplu, azi am întâlnit o echipă puternică a Vikingilor. (...) Deși Young Boys are în fața noastră două puncte, nu cred că s-a stabilit câștigătoarea, pentru că oricare s-ar putea încurca și dacă prindem două meciuri bune putem să fim campioni.”


Mustang – Hooligans 7-0 (3-0)

Au marcat: Silviu Mândru (min. 7,12, 22), Valentin Enescu (8, 38), Alex Iordache (32), Lari Plăcintă (33)

Un joc la discreția celor de la Mustang Forte, care au marcat de șapte ori! În opinia noastră, gruparea care acum este pe locul 3 în Superligă va avea un cuvânt greu de spus și, după jocul practicat, nu ar fi exclus să o vedem cel puțin un loc mai sus în clasament, la finele campionatului!

Valentin Enescu, Mustang: ”Destul de ușor meciul de azi, am început greoi, dar pe parcurs ne-am descătușat. Formăm o echipă unită și acest lucru se vede pe teren (...) Play-off-ul îmi pare bun, suntem trei echipe bune și sperăm ca noi să ieșim câștigători (...) Părerea mea, cred că îi vom bate și pe Young Boys și pe TIV! Cel puțin valoric zic că suntem peste toți. Doar ambiția contează și cred că vom câștiga (...) Obiectivul nostru este să câștigăm cele opt meciuri care ne-au mai rămas!”


Young Boys – Divertis 2-1 (1-0)
Au marcat: Alberto Roșciugă (min. 14), Dragoș Pătru (35) / Alex Stângaciu (37)

Meci complicat pentru campioana la zi, Young Boys! A fost o dispută de mare luptă, în care Divertis a reușit să opună rezistență și nu a fost departe de a obține un rezultat mare. Până la urmă Young Boys câștigă cele trei puncte! Practic, ceea ce contează până la urmă, căci, nu-i așa, fotbalul se joacă pe goluri și nu pe spectacol.

Alberto Roșciugă, Young Boys: ”Victorie grea, dar important este că am câștigat. Trebuie să jucăm mai bine (…) Astăzi cred că am avut și ceva ghinion, dar bine că a fost victorie. După 1-0 ne-am așteptat să avem un meci mai ușor, dar nu a fost așa, din păcate (...) Play-off-ul va fi foarte greu, dar trebuie să ne mobilizăm să câștigăm campionatul, pentru că asta e obiectivul. Este o luptă grea cu TIV și Mustang. Trebuie să dăm totul pentru a cîștiga cu cele două adversare!”

1. Young Boys 2 2 0 0 9-2 31
2. TIV All Star 2 2 0 0 8-3 29
3. Mustang Forte 2 2 0 0 15-1 27
4. Vikingii 2 0 0 2 2-10 15
5. Divertis 2 0 0 2 3-8 14
6. Hooligans 2 0 0 2 1-14 11

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii