1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

profiturneuDâmbovițenii de la Profi au participat, în perioada 23-25 iulie, la un puternic turneu de minifotbal, acolo unde au ajuns până în finală! Zece dintre cele mai bune echipe ale lanțului Profi România s-au întrecut la Râșnov și Poiana Brașov, pentru supremație. Felicitări, băieți!

 

Profi Dâmbovița, cu Marin Cosmin, antrenor și Alin Vasilache, în formă de zile mari, au făcut senzație la Turneul Profi, Ediția 2018. Repartizați în grupa a doua, dâmbovițenii au întâlnit patru adversari și au reușit să termine pe poziția a doua. În semifinale au întâlnit pe Profi Crișana, pe care a învins-o la loviturile de departajare, după ce în timpul regulamentar a fost 5-5. În finală, băieții noștri au dat de cea mai puternică formație a turneului, Profi Oltenia, care a și câștigat competiția, după un 6-0... scurt! Pentru comparație, băieții noștri spun despre Profi Oltenia că ar fi un fel de... Young Boys... Felicitări pentru atitudine, băieți și mai ales pentru performanța obținută. Vom reveni cu o colecție inedită de fotografii, zilele acestea.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii