1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ybloc3Young Boys și TIV All Stars sunt echipele care vor reprezenta județul Dâmbovița la Turneul Final, de la Alba Iulia, la minifotbal! Iată, așadar, că județul nostru va merge acolo cu două echipe, în timp ce Bucureștiul va avea doar o singură reprezentantă! Azi, după semifinale și finale, știm ierarhia de la Ploiești: Young Boys – locul 3, TIV – locul 4. Radu Ungureanu a fost desemnat cel mai bun portar!

 

Turneu (aproape) perfect pentru echipele noastre, la Ploiești! Județul Dâmbovița va merge cu două formații la întrecerea finală, de la Alba Iulia.

În prima semifinală, TIV a ratat... pe puțin... șansa de a merge în marea finală, după ce a fost egalată de trupa din Buzău, cu doar câteva minute înainte de ultimul fluier (1-1, scor final. La TIV a marcat Brătescu, în min. 9). Au urmat, inevitabil, loviturile de la 7 metri! Pentru ca într-un final dâmbovițenii să rateze calificarea....  

La 7 metri, situația a fost astfel:

Buzău - TIV
1 – 0
1 – 1
2 – 2
_____
2 – 2
2 – 2
3 – 3
4 – 3

Așadar, a fost nevoie de șapte lovituri pentru a se stabili finalista...

Fără a pune ratarea calificării pe seama arbitrajului, trebuie să precizăm că în cel puțin două rânduri cei doi arbitri ai partidei au influențat jocul... Prima dată în minutul 12, atunci când în urma unui fault grosolan arbitrii nu au arătat nici măcar fault și... faza cea mai controversată: henț comis de portar, în poziție de ultim apărător... nesancționat cu  roșu... 

Radu Ungureanu a fost în formă mare și astăzi, reușind să pareze mai multe șuturi ale adversarilor.Young Boys a pierdut și ea semifinala cu Tanzmannschaft, scor 1-6, la capătul unui joc dominat de bucureșteni... Am reținut golul lui Pahonțu, un șut năprasnic... fiind de altfel primul în poarta celor ce aveau să câștige turneul!


În finala mică s-au întâlnit, așadar, Young Boys și TIV, scor 3-0, în favoarea celor care în plan local au câștigat Cupa și Campionatul. Au marcat: Zidăroiu și C. Anton – 2 .

 

În finala mare: Condor Buzău – Tanzmannschaft 1-6.

 

De precizat că cel mai bun portar al turneului a fost Radu Ungureanu. Așadar, Radu câștigă încă o dată titlul de cel mai bun portar într-o competiție oficială.


Felicitări, Young Boys! Bravo, TIV! Din punctul nostru de vedere, locurile 3 și 4, plus calificare la Turneul Final înseamnă mult! Foarte mult!

 

Click pe linkul de mai jos, pentru o GALERIE FOTO:
https://www.facebook.com/DBPNT/posts/1679557782163285

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii