1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cuparomanieiybtiv1Vești bune de la Ploiești, acolo unde TIV a reușit să se califice în sferturile de finală. Asta după ce, ieri, Young Boys și-a asigurat prezența în faza următoare a competiției. Vezi rezultatul de azi și detalii despre sferturile Turneului Regional. 

 

TIV – Viitorul a fost 1-1, după timpul regulamentar. S-a trecut la loviturile de la 7 metri și dâmbovițenii au câștigat. În aceste condiții, TIV termină pe locul 2 în grupă și este calificată în faza următoare a competiției. Acolo unde, aseară, a ajuns și Young Boys.

La această oră se joacă partida Chedra Ploiești – Young Boys, învingătoarea mergând la tragerea la sorți, de la ora 13:15, în urma favoritelor.

Sferturile de finală sunt programate astăzi, de la ora 18:00.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii