1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Nimeni nu a uitat ce a spus Emil Tudor: IT la puterea a cincea! Ei bine, acest… IT la puterea a cincea este unul cu rezultate... aiurea şi clasamente mincinoase! Cam aşa stau lucrurile la AJF Dâmboviţa și pentru a susține cele spuse mai sus, venim cu o serie de exemple concrete!

 

Pe cine minţiţi domnilor? Cum promovaţi sau retrogradaţi echipele cu clasamente eronate? Ori ele sunt... intenţionat eronate - pentru a ajuta „prietenii”, ori nu sunteţi capabili să organizaţi un campionat judeţean?!

Vom reda doar câteva exemple, după care oamenilor de la AJF Dâmboviţa nu le propunem decât să ia... campionatul de la început, altfel nu vedem cum o vor scoate la... liman, cu echipele! Şi ne mai mirăm de ce oamenii ne întreabă pe noi, unde... stă „adevărul”, de ce sunt greşite clasamentele? Unii susţin că au puncte mai multe, lucru perfect adevărat, alţii - care au mai puţine... tac!

1.Liga a 5-a, seria Sud, etapa a... 7-a, din 17 septembrie: Publirex Ciocăneşti - Voinţa Podu Rizii 3-2! Rezultatul omologat este de 3-0 pentru Voinţa Podu Rizii! Normal ca la AJF, Podu Rizii să aibă doar 26 de puncte şi la noi... 29!
Dar culmea, Publirex are în ambele situaţii... 15 puncte!

2.Liga a 5-a, seria Sud, etapa a... 8-a, din 24 septembrie: Unirea Slobozia Moară - Luceafărul Bolovani 2-0! Omologat... 3-0 pentru Luceafărul Bolovani! Normal ca Luceafărul Bolovani să totalizeze 41 de puncte şi nu... 38!

3.Cel mai recent exemplu: Liga a 4-a, juniori, etapa a 32-a, din... 2 iunie: Luceafărul Dragomireşti - CS Coada Izvorului 1-0. Noi ştim de... 0-3! Care este rezultatul corect?

De fiecare dată noi punctăm: rezultate NEOFICIALE, neavând la îndemână rapoartele de arbitraj, precum... AJF! După eventualele erori... facem şi noi cuvenitele rectificări!

Ei bine, pentru a nu fi contrazişi, publicăm copii cu „rezultatele oficiale” de pe site-ul AJF Dâmboviţa, cu etapele de mai sus! Comentarii? N-ar fi cazul, ci doar să vă apucaţi de... verificat toate raportele de arbitraj, pentru o reflectare fidelă a competiţiei, în clasamentele la zi. Noi - nefiind OFICIALI, nu putem decât, în cel mai rău caz, să ne cerem scuze pentru recepţionarea unui rezultat eronat, dar nu facem decât, prin propriile noastre mijloace, ca totul - de la omologări şi reomologări, la clasamentele la zi, să ajungă în cel mai scurt timp la cititorii noştri! Nu vorbim, că mai suntem şi... copiaţi, dar ne-am obişnuit şi mergem înainte! În schimb, domniile voastre aveţi în spate răspunderea privind reflectarea în mod obiectiv şi corect a competiţiilor pe care le organizaţi şi pentru care încasaţi taxe - de la înscriere, validare, transferuri, contestaţii, memorii şi toate cele...

Foto: 1 şi 2 - Rezultatele „oficiale” ale etapelor a 7-a şi a 8-a - Liga a 5-a, seria Sud, conform site-ului AJF Dâmboviţa!

1112222

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii