1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

eftimienationala212Discret, modest, serios! Așa l-am putea descrie pe dâmbovițeanul Răzvan Eftimie, portarul naționalei de minifotbal! Răzvan a fost titular în cel de-al doilea meci de pregătire, susținut de România, în fața reprezentativei similare a Bulgariei.

 

România – Bulgaria 3-1, la minifotbal, cu Răzvan Eftimie între buturi! Este un nou succes pentru dâmbovițeanul nostru, care a dovedit că se află printre cei mai buni și mai în formă jucători de minifotbal.

În primul meci: România – Bulgaria 3-0. Ambele partide s-au desfășurat la Constanța (sâmbătă seară și duminică dimineață).

România va participa în perioada 12-18 august la EURO 2018, competiție ce se va desfășura în Ucraina, la Kiev. Naționala noastră va face parte din grupa B, alături de Spania, Anglia, Israel și Austria.

De șase ori campioană europeană, România a fost cap de serie, la tragerea la sorți.

Succes, Răzvan și așteptăm să te vedem la EURO!

Foto: Federația de Minifotbal din România

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii