1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameci001ybdivertis445Liderul Superligii Bergenbier, la minifotbal, joacă în deplasare! Târgoviștenii vor participa la unul dintre cele mai puternice turnee, din România, Cupa Boromir! Vezi programul din grupe și informații despre băieții noștri.

 

După cum v-am informat, Young Boys Târgoviște va participa la Cupa Boromir, de la Rm Vâlcea, alături de alte 23 de formații din România. Băieții noștri au fost repartizați în grupa F, alături de Old Boys (echipa lui Răzvan Eftimie, dâmbovițean care a cochetat cu Naționala), Luxury Vâlcea și Friends Craiova.

Etapa 1
Old Boys – Luxury Vâlcea, ora 16:00
Young Boys – Friends Craiova, ora 16:00

Etapa 2
Old Boys – Friends Craiova, ora 19:20
Young Boys – Luxury Vâlcea, ora 19:20

Etapa 3
Friends Craiova – Luxury Vâlcea, ora 22:40
Old Boys – Young Boys, ora 22:40

 

După ce am aflat programul, l-am rugat pe Daniel Bălașa, căpitanul și finanțatorul celor de la Young Boys, să ne răspundă la câteva întrebări:

Ai văzut adversarii din grupă! Cu ce gânduri plecați la drum?
Da, am văzut adversarii din grupa noastră. Sunt echipe bune, care joaca fotbal de calitate. Sperăm să dăm tot ce avem mai bun! Vrem să luăm fiecare meci ăn parte și sa îl jucăm ca la carte, să punem în practică ceea ce ne învață „mister” Florin!

Care crezi că este cel mai puternic adversar din grupă? Dar din competiție?
De departe, cel mai puternic adversar din grupă este Old Boys, dar nici cu ceilalți nu o să avem meciuri ușoare și trebuie să muncim. În rest, în competiție sunt foarte multe echipe de calibru!

O să jucați într-un ritm altert! Crezi că oboseala își va spune cuvântul asupra rezultatelor?
Da, într-adevăr, o să avem sâmbătă în șase ore toate cele tri meciuri din grupă. Avem un lot de 13-14 jucători valizi. Sper să facem treabă și să dăm tot ceea ce avem mai bun din noi. Îmi pare rău ca avem și băieți accidentați, pentru ca acesta era momentul ca fiecare să demonstreze ceea ce știe și sa vedem cu adevărat nivelul la care suntem!

Cum s-a acomodat noul antrenor cu echipa?
”Mister” Florin s-a acomodat foarte bine, știam că este un profesionist desăvârșit, știam că este un tip care se dedică 100% lucrurilor pe care le face. Este un antrenor care ne poate ajuta să jucăm fotbalul pe care îl dorim. Are o experiență bogată în futsal și fotbal, asta cred că au observat-o mulți dintre noi. El încearcă să remedieze lucrurile din mers și asta m-a bucurat cel mai mult, că a acceptat să preia echipa în timpul sezonului. Se vede că este un antrenor cu o mentalitate solidă, un caracter puternic. Sunt lângă el și îi ofer toate condițiile pentru a face performanță

 

Multa baftă, Young Boys!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii