1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

micro2campioniMicro II este una dintre echipele ambițioase din Superliga Bergenbier, la minifotbal! Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, trupa din Micro II nu este pe loc de play-off! Dar, spun băieții, la final vor fi acolo!

 

„Obiectivul nostru, în primă fază, este accderea în play-off. Mai avem trei meciuri grele, cu trei echipe care luptă și ele! Ne propunem 9 puncte din aceste trei partide și cu sigurantă vom intra între primele 6 echipe”, spune Alexandru Clipea, unul dintre cei mai bătăioși oameni din echipă.

Cât despre ce s-a întâmplat până acum, Alexandru Clipea completează: „ Suntem mulțumiți de jocul prestat, însă nu și de rezultate. Din păcate am avut câteva meciuri în care nu am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptat. Suntem angrenați pe ambele fronturi și asta ne dă încredere.”

micro2minifotbal

OBIECTIV ÎNDRĂZNEȚ
Dacă băieții de la Micro II reușesc să treacă de primul hop, intrarea în play-off, obiectivul lor este de-a dreptul îndrăzneț: „Dacă reușim accederea în play-off, obiectivul nostru este clasarea între primele 3. Să nu uităm ca Micro II a făcut o figură frumoasă în 2017, la Turneul Regional și totodată este campioana ultimilor ani la Turneul Cartierelor! Am reușit să ne refacem și toți jucătorii sunt apți pentru ultimele trei partide! Lucru foarte important.”

micro2regional

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii