1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

divertis2167Echipa campioană la minifotbal, Divertis Târgovişte... renaşte! Este mesajul transmis de Alex Iordache, singurul jucător care se află în lotul formaţiei încă de la început şi care câştiga titlul, sezonul trecut.

 

Zilele trecute am stat de vorbă cu Alex Iordache, cel care, alaturi de Daniel Arabolu, face parte din „vechea gardă” a echipei. De la el am vrut să aflăm ce se întâmplă cu trupa campioană. Care este obiectivul celor de la Divertis, în acest sezon?! După ce, rând pe rând, au plecat nume importante de la echipă, Alex Iordache promite ca în scurt timp formaţia va reveni în elita minifotbalului dâmboviţean: „Acum suntem în reconstrucţie. S-au schimbat multe la echipă. Au venit mulţi băieţi noi... Avem şi colegi care joacă pe teren mare şi până se obişnuiesc aici probabil că o sa mai dureze ceva vreme. Important este să formam un grup unit ... Pe viitor, rămane de văzut ... Probabil o să rămânem băieţii de acum ... În general îmi plac oamenii simpli, cu care poţi vorbi deschis. Nu îmi mai doresc la echipă oameni... complicaţi... Şi încă ceva, Divertis va renaşte!”

În altă ordine de idei, trebuie să facem precizarea că pentru acest sezon, obeictivul celor de la Divertis este accederea în play-off. Apoi, rămâne de văzut ce se va mai putea face, în plus.

Foto: Divertis, echipa care a reprezentat judeţul Dâmboviţa, la Turneele Naţionale, în 2017

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii