1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbalsuperliga1Bombonarii au produs, aseară, marea surpriză: au reușit să învingă campioana! TIV se anunță un adversar puternic, în 2018! Laminorului, victorie la (re)debut!

Aseară, la baza Hooligans din Târgoviste s-au jucat ultimele patru jocuri ale primei etape din Cupa Romaniei, la minifotbal. In deschidere, TIV a invins Spitalul cu 6-2, la capatul unui joc in care au dominat aproape tot timpul. Oricum, TIV-ul se anunta o echipa cu…pretentii!

Bombonarii au produs marea surpriza, dupa ce au invins Divertis cu 6-3! Au jucat curajos si au atacat de cate ori au avut ocazia! Divertis, o echipa in reconstructie… Se anunta un duel interesant Divertis – TIV

Kablutronik nu a fortat prea tare, dar s-a impus cu 7-3! Au venit la meci cu doar o singura rezerva… De partea cealalta, Profi ramane o echipa frumoasa, care joaca de placere si merita toata admiratia noastra!

Microbilt – Laminorului a fost ultimul meci al primei etape. A fost un joc deschis, mult timp echilibrat. In cele din urma Laminiorului a fortat pe final si si-a asigurat cele trei puncte.

Grupa C
SPITALUL – TIV 2-6
BOMBONARII – DIVERTIS 6-3

Grupa D
PROFI – KABLUTRONIK 3-7
MICROBILT – LAMINORULUI 3-6

Astazi sau maine, pe site-ul nostru, iubitorii minifotbalului vor avea parte de o surprza! Ramaneti cu noi!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii