1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal2344Aşa cum v–am obişnuit, vă prezentăm avancronica primei etape în Cupa României, la minifotbal. Cu siguranţă că vom avea parte de o mulţime de surprize şi jocuri spectaculoase. Până atunci, haideţi să vedem programul primei etape, după care să luăm fiecare joc în parte şi să vedem cam cu ce şanse pleacă echipele înscrise în competiţie.

 

Grupa A
Etapa 1, marti, 16 ianuarie
PRO ACTIV – THE SAINTS – ora 17
HOOLIGANS – MICRO 2 – ora 18

Grupa B
Etapa 1, marti, 16 ianuarie
DEDEMAN – VIKINGII – ora 19
PRO PATRIA – YOUNG BOYS – ora 20

Grupa C
Etapa 1, miercuri, 17 ianuarie
SPITALUL – TIV – ora 17
BOMBONARII – DIVERTIS – ora 18

Grupa D
Etapa 1, miercuri, 17 ianuarie
PROFI – KABLUTRONIK – ora 19
MICROBILT – LAMINORULUI – ora 20



PRO ACTIV – THE SAINTS

Primul meci din actuala editie a Cupei Romaniei aduce fata in fata doua echipe complet diferite: PRO ACTIV joaca in Liga Companiilor, in timp ce THE SAINTS este o trupa nou–infiintata, formata pe scheletele celor de la United (Superliga). In opinia noastra, va fi un meci greu pentru gazde... Pro Activ este o trupa frumoasa, ce a avut multe momente de sclipire, in Liga Companiilor. De partea cealalta, Lungeanu si Mandru sunt doar doua dintre piesele de rezistenta ale echipei. Mizam pe 2, solist. Gazdele ne pot contrazice.

PROACTIV111121









HOOLIGANS – MIRCRO 2

Tot in grupa A, se intalnesc doua trupe din... Superliga. Dupa cum le-am vazut jucand pana acum in campionat, credem ca va fi o disputa echilibrata, cu sanse de ambele parti. Este greu de stabilit o favorita si – credem noi – la final se va impune formatia mai in forma, la ora jocului. Pronosticul nostru este unul...precaut: peste 3,5 goluri si ambele echipe marcheaza.

HOOLIGANS231211









DEDEMAN – VIKINGII

Primul meci al grupei B si ce...joc! Dedeman, una dintre formatiile bune din Liga Companiilor intalneste pe Vikingii, o echipa nou-aparuta in peisajul minifotbalului dambovitean. Daca lucrurile vor evolua asa cum ne asteptam noi...s-ar putea sa asistam la prima victorie a Vikingilor, formatie construita in jurul celor care au dus Aninoasa din Liga 4 in fotbalul national. Pronostic X2

DEDEMAN98889









PRO PATRIA – YOUNG BOYS

Ultimul meci al primei zile este joc al...prieteniei! Cei de la Pro Patria sunt suporteri declarati ai celor de la Young Boys! Acum insa... lucrurile vor sta cu totul altfel! In timp ce Pro Patria incearca sa ...”iasa” din grupa, Young Boys are obiectivul stabilit: Cupa si Campionatul. Va fi un meci important pentru ambele combatante si cele trei puncte puse in joc sunt vitale. Si totusi, mai mult de ...solist 2, nu vedem.

PROPATRIA75554










SPITALUL - TIV

Spuneam despre Grupa C ca este una a … “mortii”! Patru echipe cu sanse reale de a se califica! Cine se va impune, greu de spus... Spitalul vine din Liga Companiilor, TIV din Superliga. Ambele formatii stau bine in campionatele in care evolueaza, asa ca meciul se anunta unul interesant. La prima vedere, tindem sa credem ca “oaspetii” au mai multe sanse pentru obtinerea celor trei puncte... Ce va fi insa in teren, ramane de vazut. Pronostic X2.



SPITALUL32198










BOMBONARII – DIVERTIS

Alt meci cu ...miza! Bombonarii este una dintre echipele noi din minifotbalul dambovitean, in timp ce Divertis nu mai are nevoie de nicio prezentare! Campionii nu isi permit pasi gresiti si vor face tot ce pot pentru a obtine primele puncte. Sa vedem insa ce au de spus bombonarii din Pucioasa, care si-au propus ca obiectiv....castigarea Cupei. Si totusi... X2 pare sa fie o dubla acoperita.



BOMBONARII355666










PROFI – KABLUTRONIK

Primul meci al grupei D este – credem noi - unul cu o favorita certa. Kablutronik, una dintre formatiile bune ale Ligii Companiilor nu concepe pasi gresiti! Finala si Cupa reprezinta obiectivul lor. De partea cealalta, Profi se lupta macar pentru locul 2 in grupa.... Va fi un meci interesant cu...goluri... Pronostic 2 si peste 5,5 goluri.


PROFI4568









MICROBILT – LAMINORULUI

Ultimul meci al primei etape aduce in prim-plan o formatie din Liga Companiilor si una noua, in acest sezon al minifotbalului dambovitean. Spunem in acest sezon pentru ca Laminorului nu este la prima aventura pe terenul sintetic. Preconizam un joc interesant, cu sanse de ambele parti, dar cu un plus pentru... “oaspeti”. Pronostic X2.

MICROBILT90877

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii