1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal231În această seară, la Hooligans Pub a avut loc tragerea la sorți a grupelor pentru Cupa României, la minifotbal. Avem două super-grupe! Ce dueluri! Intră și vezi cum au fost repartizate cele 16 echipe, meciurile și scurte comentarii!

 

GRUPA A
PRO ACTIV
HOOLIGANS
MICRO 2
FC POTLOGI

Prima etapa, marți, 16 ianuarie:
Pro Activ – FC Potlogi
Hooligans – Micro 2

GRUPA B
DEDEMAN
PRO PATRIA MĂRGINENI
YOUNG BOYS
VIKINGII

Prima etapa, marți, 16 ianuarie:
Dedeman – Vikingii
Pro Patria – Young Boys

GRUPA C
SPITALUL JUDEȚEAN
BOMBONARII
DIVERTIS
TIV ALL STARS

Prima etapa, miercuri, 17 ianuarie:
Spitalul – TIV
Bombonarii – Divertis

GRUPA D
PROFI
MICROBILT
LAMINORULUI
KABLUTRONIK

Prima etapa, miercuri, 17 ianuarie:
Profi – Kablutronik
Microbilt – Laminorului

*Maine, revenim cu programul complet al grupelor, pe zile si ore.


De departe, “grupa mortii” este grupa C, acolo unde se intalnesc cei de la Divertis (campioana), TIV All Stars – alta formatie puternica din Superliga, Spitalul – una dintre echipele de top din Liga Companiilor si Bombonarii – formatie nou aparuta in peisaj si care si-a propus drept obiectiv…CUPA!

Grupa B este iarasi una nu tare, ci foarte tare! Young Boys, echipa cotata cu mari sanse la titlu in acest an, se va lupta cu Vikingii, o alta trupa nou infiintata, dar care credem ca va avea un cuvant greu de spus. Grupa este completata de Dedeman si Pro Patria, doua echipe din Liga Companiilor, care au demonstrat ca pot juca...tare!

In Grupa D, credem noi, avem o favorita la prima pozitie: Kablutronik. Sa nu omitem insa formatia Laminorului care, zicem noi, nu se va da batuta prea usor! Profi si Microbilt, doua echipe frumoase, de la care asteptam multe!

In fine, in Grupa A, avem trei echipe din Liga Companiilor: Pro Activ, Hooligans si Micro 2, la care se alatura FC Potlogi, o cunostinta mai veche a minifotbalului dambovitean. Credem ca principala sansa la castigarea grupei o are chiar formatia din Potlogi... Ramane de vazut!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii