1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal0011Doar astăzi și mâine vă mai puteți înscrie la cel mai tare concurs al iernii! Nu ratați șansa de a juca, gratuit, în cele mai frumoase competiții de minifotbal din județ! Detalii, în articol!

 

Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița oferă trei vouchere*, în valoare de 1.000 de lei fiecare, pentru cei care vor să se înscrie în Liga 1, la minifotbal! Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți printr-un mail, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , în care să specificați numele echipei pe care ați dori să o înscrieți, dar și un lot de minimum opt jucători! Termenul limită până la care așteptăm propunerile voastre este 7 ianuarie, 2018.

Două dintre vouchere vor fi acordate prin tragere la sorți, urmând ca pe al treilea să îl oferim echipei cu cel mai atractiv/inedit nume! Mult succes și așteptăm …înscrierile voastre!

*un voucher acoperă toate taxele de joc, pentru un sezon complet! Așadar, un premiu deloc de neglijat!

Pentru mai multe informații despre minifotbalul dâmbovițean puteți accesa site-ul nostru, secțiunea minifotbal sau pagina oficială a minifotbalului din județ:
https://www.facebook.com/campionatuldeminifotbal/

CUM SE ACORDĂ VOUCHERELE?
- UN VOUCHER, PRIN TRAGERE LA SORTI, IN CARE PARTICIPA DOAR ECHIPELE INSCRISE PANA PE 25 DECEMBRIE
- UN VOUCHER, PRIN TRAGARE LA SORTI, IN CARE PARTICIPA TOATE ECHIPELE, CARE S-AU INSCRIS PANA ACUM SAU URMEAZA SA O FACA
- UN VOUCHER ECHIPEI CU CEL MAI INTERESANT/ATRACTIV NUME

Succes!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii