1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameciminifotbal002Opt echipe se luptă pentru supremaţie! Opt formaţii vor să facă performanţă în minifotbalul dâmboviţean şi în cel naţional! Astăzi este programată prima etapă!

De la ora 16:00, la baza Hooligans, din Targoviste, incepe Superliga Bergenbier, la minifotbal! Dupa Liga Companiilor, Superliga Bergenbier este a doua competitie de mininoftbal de la care site-ul nostru - www.dambovitapenet.ro - va va oferi informatii, rezultate si clasamente!

Astazi, prima etapa!

ora 16:00 – TIV ALL STARS TGV – MICRO 2
ora 17:00 – RED DEVILS – HOOLIGANS
ora 18:00 – DIVERTIS – YOUNG BOYS
ora 19:00 – FC BRANESTI – UNITED

Inainte de primele meciuri… ne este putin mai greu sa facem o avancronica a etapei… Si totusi, incercam sa creionam cateva idei! De departe – credem noi – favoritele la titlu sunt Divertis si Young Boys, care se intalnesc chiar din prima etapa! Ar mai fi cateva echipe care credem ca trebuie luate in seama! Hooligans, Red Devils si Micro 2! Nu stim prea multe despre Branesti, United si All Stars TGV, dar asteptam evolutiile lor!

Pronosticurile noastre:
TIV ALL STARS TGV – MICRO 2 – Solist 2
RED DEVILS – HOOLIGANS – Peste 4,5 goluri
DIVERTIS – YOUNG BOYS – X2
FC BRANESTI – UNITED – Peste 4,5 goluri

Si aici, asa cum o facem la Liga Companiilor, vom oferi un premiu semnificativ, spunem noi! Pentru cea mai fair-play echipa. Pentru cei care inca nu stiu, iata regulamentul:

 

NU UITATI!
www.dambovitapenet.ro este, oficial, partener media al Superligii Bergenbier, la minifotbal!

www.dambovitapenet.ro va oferi TROFEUL FAIR-PLAY, dar si un premiu in bani, in valoare de 1000 de lei!

Cum va fi acordat premiul!
Toate cele8 echipe sunt incluse intr-un clasament FAIR-PLAY!

Fiecare formatie are, la start, 1000 de puncte.

Pentru fiecare cartonas galben primit de un jucator, echipei la care joaca i se scad 5 puncte.

Pentru fiecare cartonas rosu primit de un jucator, echipei la care joaca i se scad 30 de puncte.

Daca un jucator primeste galben-galben, care automat se tranforma in rosu, echipei la care joaca i se scad doar 30 de puncte.

Daca o echipa nu se prezinza la un meci, pierde 500p !

La finalul competitiei, castigatoare este echipa care ramane cu cele mai multe puncte. In caz de egalitate, castig de cauza va avea echipa cu mai putine cartonase rosii. Daca si atunci egalitatea persista, castigatoare va fi declarata echipa care sta mai bine in clasamentul oficial, al Asociatiei Judetene de Minifotbal Dambovita!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii