1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameciminifotbal002Marți și miercuri sunt programate meciurile contând pentru runda cu numărul doi, în Liga Companiilor, la minifotbal. De departe, meciul etapei este cel dintre Spitalul și Kablutronik. În rest, jocuri, credem noi, cu favoriți cerți. Dar să vedem, împreună, ce ne așteaptă!

DEDEMAN – RAIMAN
Surpriza sau nu, Dedeman a castigat primul meci, cu cei de la Kruk. De partea cealalta, Raiman vine dupa o victorie, in fata celor de la Profi. Ambele echipe au marcat de trei ori si au primit cate un gol. Ce va fi in acest meci? Credem ca Dedeman are un usor avantaj si vor forta obtinerea celei de-a doua victorii. De partea cealalta, Raiman s-ar multumi –zicem, noi - si cu un punct… Pronostic: 1 si peste 3,5 goluri.

UPC – IPA
Este, cu siguranta, unul dintre meciurile usoare pentru cei de la IPA. Dupa cum i-am vazut jucand in prima etapa, impotriva celor de la Penitenciarul, nu credem ca vor avea dificultati in a-si trece in cont cea de-a doua victorie. Si totusi, ii asteptam pe baietii de la UPC sa ne contrazica. Pronostic 2 si peste 5,5 goluri.

KRUK – MICROBILT
Kruk va vrea, cu siguranta, sa faca uitata infrangerea din prima etapa. De partea cealalta, nici Microbilt nu a inceput bine, dupa un sec, 0-6, cu Finantele. Va fi un meci interesant, in care, credem noi, prima sansa o vor avea baietii de la Kruk. Pronostic 1 si peste 4,5 goluri.

SPITALUL – KABLUTRONIK
Ei, da! Acesta este meciul etapei! Doua echipe bune, care au toate sansele sa termine competitia in „careul de asi”. „Calculul hartiei” ar spune ca oaspetii sunt favoriti… Pe de alta parte, „medicii” au aratat un joc frumos, in prima etapa si cu siguranta ca nu se vor lasa invinsi, prea usor! De altfel, se intalnesc singurele echipe care au reusit sa marcheze de opt ori! Mizam pe un meci spectaculos, cu goluri…nu foarte multe… si un mic avantaj de partea celor de la Kablutronik. Spitalul ne poate contrazice! Pronostic X2 si sub 5,5 goluri.

FINANTE – PRO ACTIV
Trupa lui Radu Seran isi va trece in cont, probabil, cea de-a doua victorie. Dupa 6-0 cu Microbilt, credem noi, va marca de cel putin sase ori si in acest joc. De partea cealalta, Pro Activ este o echipa frumoasa, care joaca din placere si – zicem noi – are toate sansele sa castige premiul FAIR-PLAY! Pronostic H1 (-4,5 goluri).

PENITENCIARUL – PROFI
Dupa ce au aratat cele doua echipe in prima etapa, va fi un joc deschis, cu sanse de ambele parti. Profi este o formatie care a demonstrat ca poate tine… pasul! In schimb, Penitenciarul a facut o prima repriza buna cu IPA, dar a clacat in partea secunda. Cel mai probabil pentru ca s-a prezentat la meci in doar…sase jucatori. Ce va fi in acest joc? Greu de spus... Daca vor veni insa in formula extinsa, gazdele vor avea cu singuranta un atu, in plus. Pronostic 1 si peste 3,5 goluri.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii