1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sc4 poze C thumb medium640 480Aşa cum v-am informat, mâine începe un nou sezon în Liga Companiilor, la Minifotbal. 12 echipe se vor lupta pentru supremaţie! Cei de la Kurk vor, din nou, titlul! Kablutronik promite spectacol... Dedeman, Microbilt, Raiman sunt echipe care vor face zile „grele” adversarilor... Pe lista noutăţilor apar echipe care au facut performanţă: IPA - campioana de anul trecut de la Turneul Naţional al Poliţiştilor sau Spitalul Judeţean - echipă aflată pe primul loc într- un turneu amical de fotbal.

Kablutronik – UPC
Primul meci din actualul sezon al Ligii Companiilor. Cei de la Kablutronik s-au intarit serios si promit un campionat pe cinste! Obiectivul lor: locul 1. De partea cealalta, UPC este o aparitie noua si...deocamdata, cel putin, nu stim prea multe lucruri despre jucatori. Doar ca de echipa se ocupa Nicu Ifrim, un om cu “vechime” in fotbalul si minifotbalul dambovitean. Un meci care, dupa parerea noastra, inclina in favoarea gazdelor.

Microbilt – Finante
Sezonul trecut, cei de la Microbilt au ocupat locul 4. Echipa Finantelor este si ea o prezenta noua, cu Radu Seran printre jucatori. Va fi, credem noi, un meci echilibrat, cu sanse de partea ambelor formatii. Noi mizam pe un joc cu cel putin 4-5 goluri.

Kruk – Dedeman
Este capul de afis al primei zile! Cei de la Kruk vor sa demonstreze ca nu a fost o intamplare titlul castigat in vara si vor trage tare, inca din primul meci. Mai ales ca “in ceafa” le sufla Kablutronik. Adversarul de maine este insa unul puternic, Dedeman fiind – fara dar si poate – una dintre echipele “tari” ale sezonului. Si totusi, acordam un mic avantaj gazdelor.

Pro Activ – Spitalul Judetean
Un meci interesant... Pro Activ a jucat si sezonul trecut si a terminat pe locul 7, din opt. Spitalul Judetean este o prezenta noua, dar va fi un adversar de temut. Din cate am aflat, echipa “doctorilor” nu va face doar act de prezenta, in acest turneu. Solist, 2 – in opinia noastra.

IPA – Penitenciarul
Ce meci! Despre gazdele din acest joc am aflat ca reprezinta o forta, in lumea politistilor. Au castigat un turneu final, iar anul acesta s-au clasat pe locul 3. Asadar, un adversar care nu trebuie neglijat. Despre oaspeti, nu stim prea multe. Asteptam sa ii vedem la lucru, dupa care vom mai avea timp de ...comentat. Si totusi, solist, 1...

Profi – Raiman
Despre cei de la Profi nu am aflat multe, pana acum! Asteptam sa ii vedem la joc … Raiman a terminat precedentul campionat pe locul 5, la cinci puncte de podium. Va fi un meci interesant, in care oaspetii ar trebui sa plece cu un mic avantaj... Dar vom vedea! Pronosticul nostru, X2.

 

NU UITATI!
www.dambovitapenet.ro este, oficial, partener media al Ligii Companiilor, la minifotbal!

www.dambovitapenet.ro va oferi TROFEUL FAIR-PLAY, dar si un premiu in bani, in valoare de 1000 de lei!


PROGRAM ETAPA 1
Marti, 26 septembrie
- ora 18:00 – Kablutronik – UPC
- ora 19:00 – Microbilt – Finante
- ora 20:00 – Kruk – Dedeman

Miercuri, 27 septembrie
- ora 18:00 – Pro Activ – Spitalul Judetean
- ora 19:00 – IPA – Penitenciarul
- ora 20:00 – Profi – Raiman


TROFEUL FAIR-PLAY SI UN PREMIU DE 1000 DE LEI, DE LA NOI!
Asa cum am anuntat, www.dambovitapenet.ro va oferi, la finalul competitiei, trofeul FAIR-PLAY, dar si un premiu, in bani, in valoare de 1000 de lei.


Cum va fi acordat premiul!
Toate cele 12 echipe sunt incluse intr-un clasament FAIR-PLAY!

Fiecare formatie are, la start, 1000 de puncte.

Pentru fiecare cartonas galben primit de un jucator, echipei la care joaca i se scad 5 puncte.

Pentru fiecare cartonas rosu primit de un jucator, echipei la care joaca i se scad 30 de puncte.

Daca un jucator primeste galben-galben, care automat se tranforma in rosu, echipei la care joaca i se scad doar 30 de puncte.

La finalul competitiei, castigatoare este echipa care ramane cu cele mai multe puncte. In caz de egalitate, castig de cauza va avea echipa cu mai putine cartonase rosii. Daca si atunci egalitatea persista, castigatoare va fi declarata echipa care sta mai bine in clasamentul oficial, al Asociatiei Judetene de Minifotbal Dambovita!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii