1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

rmad1Robert Mădăran joacă fotbal din copilărie, îi place să se autodepăşească şi îşi împarte viaţa între fotbal, minifotbal, job şi prieteni. Un interviu, exclusiv, aici!

In primul rand, felicitari! Vicecampion cu echipa, vicecampion in clasamentul golgeterilor. Cum te simti?
Multumesc frumos! Ma simt foarte fericit, deoarece am avut langa mine o adevarata echipă, fara de care nu as fi ajuns, acolo, sus. Pe aceasta cale tin sa le multumesc tuturor!

Cum a fost acest campionat pentru tine? Puteai mai mult?
In opinia mea a fost un campionat puternic, cu adversari de valoare. Cu siguranta puteam mai mult dar sunt multumit de locul unde am ajuns, atat cu echipa, cat si ca golgeter!

rmad2rmad3

Care este cel mai frumos moment pentru tine, din intreg turneul?
Cel mai importat moment a fost golul marcat în returul campionatului, impotriva celor de la Kruk. Si pe aceasta cale tin sa ii felicit pentru locul obținut!

Ce va fi din toamna? Ce asteptari ai?
Din toamna sper sa fim mult mai puternici, iar impreuna cu echipa sa ajungem pe locul 1. Sper sa imi depăsesc asteptările din campionatul care a trecut!

rmad4rmad6

Cum crezi ca este minifotbalul din Dambovita, in comparatie cu cel din zonele cu traditie, in acest sport?
Minifotbalul dambovitean a ajuns la un nivel foarte ridicat, datorita jucătorilor de valoare pe care ii are Dâmbovița!

Ce crezi ca a lipsit pentru a iesi campioni? Nu ati fost invinsi, dar totusi ati pierdut la mustata...titlul!
Ca in orice joc competitiv norocul reprezinta un element de baza pentru a ajunge campion. Oricum, pentru noi a fost o performanta sa nu pierdem niciun meci.

Tu si Giani Madaran ati marcat cele mai multe goluri pentru echipa voastra. Cum va intelegeti in teren?
Ne cunoastem de mici, am copilarit amândoi, am jucat mult timp fotbal impreuna, iar aceste lucruri au făcut sa avem o relatie de joc foarte bună. Il felicit pentru locul 1, dar si pe Serban Cătălin, golgeterul celor de la Kruk.

Ce face omul Robert Madaran in afara terenului de joc?
In afara terenului de joc, Robert Madaran lucrează la Kablutronik, e un tip linistit, serios, joaca fotbal la noua echipă din liga a 4 a, Olimpicii Ulmi si majoritatea timpului liber il petrece cu prietenii sai!

Felicitari si mult succes, pe viitor!
Multumesc! Asemenea!

rmad8

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii