1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

lupte1223Maria Cioclea şi Diana Vlăsceanu au cucerit medaliile de bronz la Campionatul Mondial de lupte pe plajă - seniori, desfăşurat în week-end trecut, la Sarigerme (Turcia)! Echipa feminină a României a ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni, cu şapte medalii: 4 de aur şi 3 de bronz!

 

Încă o performanţă pentru Maria Cioclea (50kg) şi Diana Vlăsceanu (+70kg) - ambele legitimate la CS Târgovişte - medaliate cu bronz la Campionatul Mondial de lupte pe plajă de la Sarigerme (Turcia). Printre medaliate se numără şi Adina Popescu (fostă la CS Târgovişte) – care a cucerit aurul la 70kg. Echipa feminină a României a reuşit să ocupe primul loc în clasamentul pe naţiuni, cu 7 medalii - 4 de aur şi 3 de bronz. Palmaresul delegaţiei României a fost completat de bronzul cucerit de Rareş Chintoan (+90kg). Rezultatele au contat în procesul de calificare la viitoarea ediţie a CM de la San Diego 2019, plus că sunt cu atât mai valoroase, cu cât luptele pe plajă (n.r. - pe nisip) au mari şanse să intre în programul olimpic la Olimpiada din 2024, de la Paris!

Foto („frl.ro”): Echipa feminină de lupte a României

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii