4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

adriangrigore121Eveniment / A fost o săptămână plină pentru pugiliştii târgovişteni, prezenţi în competiţii de amploare. O săptămână în care aceştia au bifat două titluri de campioni naţionali la tineret şi o prezenţă la europenele juniorilor de la Anapa (Rus)! Felicitări, pugiliștilor noștri!

 

Succes remarcabil pentru boxul târgoviştean, care se menţine în elita pugilismului juvenil românesc - prin două noi titluri la Campionatul Naţional de Tineret, desfăşurat la Tg.Mureş. La +91kg - supergreul Adrian Grigore (CSM Târgovişte - antrenor Nicu Tamaş) a cucerit medalia de aur, învingându-l în finală pe Darius Forai (CSM Zalău). Cel de-al doilea titlu a fost câştigat de Adrian Gore (CS Târgovişte - antrenor Gheorghe Stan), care l-a învins în finală pe Marius Anghel (Rapid Bucureşti).

La Campionatul European pentru Juniori, desfăşurat la Anapa (Rusia), George Marin (CS Târgovişte) - calificat direct în turul II, pe tabloul categoriei 60kg, n-a putut să-i facă faţă scoţianului Kyle Kerr, fiind învins la puncte (decizie 5-0).

Foto (facebook): Adrian Grigore - noul campion naţional la +91kg tineret

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii