1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

centurachindieiSala Sporturilor din Târgovişte va găzdui a 4-a ediţie a Centurii Chindiei la box, competiţie care sperăm că va ieşi măcar anul acesta din anonimat! * Intră să vezi când are loc!

 

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 10,00 - la Sala Sporturilor se va auzi primul gong al reuniunilor incluse în programul celei de-a 4-a ediţii a Centurii Chindiei la box. Competiţia, care anul trecut s-a desfăşurat într-un cvasianonimat, va fo organizată de către CS Târgovişte şi CSM Târgovişte, cu sprijinul DJTS Dâmboviţa. Printre invitaţi se numără pugilişti din centre şi cuburi puternice din ţară - Rapid, Metrorex Steaua - toate din capitală, Muscelul Câmpulung Muscel, CSM Craiova sau CSM Satu Mare. Românul are o vorbă - la poumul lăudat să nu te duci cu sacul! Poate că organizatorii vor, dar nu se ştie cum va ieşi... Oricum, noi le dorim succes şi sportivilor şi organizatorilor!

Foto (arhivă - facebook)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii